آموزش تعاملی طرز تفکر اجایل

هم بازی کن، هم چابک شو!

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

مزیت و ویژگی‌های محصول

افزایش سطح چابکی سازمان

افزایش کیفیت محصول

کاهش مدت زمان تولید و ارائه محصول به بازار

افزایش بهره‌وری

متدولوژی چابک (Agile) چیست؟

تکامل نیازها و انتظارات مشتری، حتی پیشرفته‌ترین سازمان‌ها را برای ادامه حیات در عصر دیجیتال به چالش می‌کشد. سازمان‌ها برای بقا به نوآوری و تغییر پیوسته نیازمند هستند. افزایش سرعت تغییرات در بازارهای مختلف، باعث نیاز به افزایش سرعت در اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها شده است. این نیاز نه صرفاٌ در حوزه توسعه نرم‌افزار، بلکه در صنایع، مدارس، شرکت‌ها و ادارات نیز مشهود است و مواجهه و تطابق با این تغییر، صرفاً با تغییر ابزاری قابل حصول نبوده و نیازمند تحول رویکرد و ساختار است.

متدولوژیهای چابک، روشها و قواعدی موثر برای افزایش توانایی واکنش سریع به تغییر هستند و به عنوان روشی برای موفقیت در یک محیط نامطمئن و آشفته بهکار گرفته میشوند.

 

این متدولوژی‌ها، روش‌های اثبات شده و رایجی هستند که به عنوان یک چارچوب موفق و محکم، طی سالیان متوالی در بسیاری تیم‌ها و پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته‌اند: دانشگاه‌ها در اجرای پروژه‌های ارزشمند خود، ارتش‌ها برای آماده‌سازی و استقرار تجهیزات خود و خودروسازان برای ساخت خودروهای سریع و مقرون‌به‌صرفه که با قیمت کمتری به فروش می‌رسند، از این متدولوژی‌ها استفاده می‌کنند.

 

از مدیریت تدارکات یک فروشگاه تا توسعه یک نرم‌افزار کاربردی، متدولوژی‌های‌ «چابک» بهترین نتایج را ارائه می‌دهند.

 

1
3

پیادهسازی یک ساختار فرآیندی چابک، صرفاً با آموزش یکطرفه و منفعلانه اصول، امکانپذیر نیست و آموزش چابکی به تیمهای مختلف، نیازمند رویکردی تعاملی و فعالانه و درک سازمانی گسترده است.

انقلاب صنعتی چهارم همچنان در حال گسترش بوده و باعث تحول دیجیتال در تمامی حوزه‌ها می‌گردد. در عصر تحول دیجیتال، روش‌های آموزشی سنتی فاقد کارآیی کافی هستند.دیجیتالی شدن محیط‌های زندگی، کار و جامعه، نحوه یادگیری ما را تغییر داده است. تحت این شرایط، روش‌های آموزش و یادگیری برای برآورده کردن نیازها تغییر کرده است. همه باید بتوانند مسیر یادگیری و سرعت یادگیری خود را مستقل از زمان و مکان انتخاب کنند.

از جمله روش‌هایی که امروزه در کانون توجه قرار گرفته و محبوب و رایج شده‌اند، می‌توان روش‌های یادگیری مبتنی بر «بازی‌های جدی کسب‌وکار» را نام برد.برخلاف روش‌های آموزش سنتی، رویکرد فعالانه و تعاملی در آموزش مبتنی بر بازی، موجب درک بهتر، عمیق‌تر و صحیح‌تر مفاهیم می‌گردد. در همین راستا، «بازی‌های جدی کسب‌وکار» مدتهاست که به موضوع مهمی در حوزه آموزش تبدیل گشته‌اند. این بازی‍ها از روش‌های انگیزشی به منظور برانگیختن هیجانات شرکت‌کننده و درک عمیق مفاهیم استفاده می‌کنند.

مزایای آموزش بازی‌محور

  • سرگرم‌کننده و تعاملی است.

امکان انتقال اطلاعات در قالبی سرگرم‌کننده، به خودی خود توجه بیشتری را به خود جلب می‌کند و اگر چیزی سرگرم‌کننده باشد، به احتمال زیاد مخاطبین را بیشتر درگیر می‌کند.

  • میکرو-لرنینگ را امکان‌پذیر می‌کند.

هر بازی‌ تعاملی آموزش محور تنها چند دقیقه طول می‌کشد. حفظ تمرکز و دریافت مطالب در چند دقیقه، بسیار ساده‌تر از کلاس‌های چندساعته است و در نتیجه آموزش مکرر در بازه‌های زمانی کوتاه، بسیار کارآمد خواهد بود.

  • حفظ دانش را افزایش می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهند که آموزش بازی‌محور به طرز قابل توجهی حفظ دانش را افزایش می‌دهند. این بازی‌ها برای تعامل مکرر طراحی شده‌اند و با هربار تکرار بازی، دانش کسب شده غنی‌تر گشته و مهارت افزایش می‌یابد.

  • بازخورد فوری می‌دهد.

هر بازی آموزش‌محور مبتنی بر الزاماتی است، یادگیرنده تمام تلاش خود را می‌کند تا به این الزامات پایبند بماند و بر اساس عملکرد خود بازخورد بلادرنگ دریافت ‌می‌کند، به این معنی که کاربر می‌تواند تقریباً بلافاصله صحت دانش کسب شده را بررسی کند.

امکان بررسی عمیق یادگیری را فراهم می‌کند.

مدیران می‌توانند میزان عملکرد و مشارکت هر یک از بازیکنان را بررسی کنند تا از وضعیت رشد و یادگیری اعضای تیم خود آگاه شوند.

مجموعه اینفورتک به عنوان پیشرو در اجرای «بازی‌های اجایل» و «آموزش اصول اولیه چابکی »، آماده ارائه این خدمت به تمامی واحدهای صنعتی، اداری، آموزشی، کسب‌وکاری …. است.

پیمایش به بالا