10 شرکت برتر فناوری 2023

امروز قصد داریم به 10 شرکت برتر که در دنیای فناوری و تحول دیجیتال پیشرو هستند نگاهی بیاندازیم.

10: OpenAI

این شرکت توسط ایلان ماسک، سام آلتمن و سایر سرمایه گذاران در سال 2015 تأسیس شد، یک شرکت تحقیقاتی و استقرار هوش مصنوعی است که هدف خود را استفاده از هوش مصنوعی در راستای منافع بشریت قرار داده است.

انتشار ChatGPT توسط این شرکت در سال گذشته، با ابزاری که قادر به تعامل مکالمه و پاسخگویی به سؤالات بعدی است، به سرعت علاقه به هوش مصنوعی مولد را افزایش داد.

در ماه ژانویه مایکروسافت سرمایه گذاری چند میلیارد دلاری در OpenAI را اعلام کرد که هدف آن تسریع پیشرفت های هوش مصنوعی است. OpenAI ، همانطور که در پست های قبل اشاره کردیم، در آخرین به روز رسانی ChatGPT شروع به ارائه قابلیت های صوتی و تصویری جدید کرده است.

 9: Meta

متا فناوری‌هایی ایجاد می‌کند که به افراد کمک می‌کند با هم ارتباط برقرار کنند، جوامع را پیدا کنند و کسب‌وکار را رشد دهند. هنگامی که فیس بوک در سال 2004 راه اندازی شد، نحوه ارتباط افراد را تغییر داد. امروزه، متا فراتر از صفحه‌نمایش‌های دوبعدی به سمت تجربه‌های همه‌جانبه مانند واقعیت افزوده و واقعیت مجازی حرکت می‌کند تا به ایجاد تکامل بعدی در فناوری اجتماعی کمک کند.

مارک زاکربرگ مدیر عامل متا اعتقاد دارد که پلتفرم های این شرکت از جمله فیس بوک، اینستاگرام و واتساپ راه ارتباط افراد، اشتراک گذاری اطلاعات و تعامل با محتوای دیجیتال را تغییر داده اند.

:8  Accenture

Accenture یک شرکت خدمات حرفه ای جهانی با قابلیت های پیشرو در دیجیتال، ابر و امنیت است. این شرکت با تجربه در بیش از 40 صنعت، استراتژی، مشاوره، فناوری و خدمات عملیاتی ارائه می‌دهد که همگی توسط بزرگترین شبکه فناوری پیشرفته و مراکز عملیات هوشمند در جهان پشتیبانی می‌شوند.

تخصص عمیق این شرکت در صنعت به مشتریان کمک می‌کند تا با پیچیده‌ترین و حیاتی‌ترین چالش‌های خود مواجه شوند – چه از طریق انتقال سریع‌تر ابر، چه کسب بیشترین ارزش از پلت‌فرم‌های فن‌آوری برتر یا حداکثر استفاده از داده‌ها از طریق هوشمندی کاربردی.

7: Deloitte

تخصص Deloitte بر کمک به شرکت‌های فناوری در سطح جهانی تمرکز دارد تا با نیازهای تطبیق استراتژی‌های تجاری خود برای موفقیت در یک بازار در حال تغییر مقابله کنند.

متخصصان فناوری Deloitte در سراسر جهان به مشتریان کمک می کنند تا بحرانی ترین چالش های اطلاعاتی و فناوری خود را حل کنند. به عنوان مثال، ارائه واقعیت نامحدود آن طراحی شده است تا به مشتریان کمک کند موج عظیم بعدی را که کسب و کار و جامعه را مختل می کند، درک کنند و از آن بهره ببرند، و مدیران اجرایی را با استراتژی ها، ابزارها و فناوری های مورد نیاز برای بهره برداری کامل از دنیای مجازی و اقتصادهای مجازی مجهز کند.

6: Tata Consultancy Services

این شرکت یک سازمان خدمات فناوری اطلاعات، مشاوره و راه حل های تجاری است که بیش از 50 سال است با بسیاری از بزرگترین مشاغل جهان در سفرهای تحول خود شریک است.

بخشی از گروه تاتا، بزرگترین گروه تجاری چند ملیتی هند، TCS دارای بیش از 500000 مشاور آموزش دیده جهان در 46 کشور است. TCS به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا با موفقیت در تحول دیجیتال حرکت کنند و رشد واقعی را با تکیه بر قدرت ترکیبی تجربه و دانش زمینه‌ای در اکوسیستم وسیعی از تخصص هدایت کنند.

5: IBM

این شرکت فناوری چندملیتی، در سال 1911 تأسیس شد و آن را به یکی از قدیمی‌ترین و تأثیرگذارترین بازیگران در صنعت تبدیل کرد. IBM که دفتر مرکزی آن در آرمونک، نیویورک است و توسط مدیر عامل Arvind Krishna اداره می شود، سابقه ای غنی در زمینه نوآوری و پیشرفت های تکنولوژیکی دارد.

IBM با تمرکز بر راه‌حل‌های سازمانی، محاسبات ابری، هوش مصنوعی و مشاوره، به طور مداوم مرزهای فناوری را جابجا کرده و به کسب‌وکارها در سراسر جهان کمک می‌کند تا به اهداف تحول دیجیتال خود دست یابند و تحقیقات پیشگامانه‌ای در زمینه‌های مختلف انجام دهند.

cta telegram

4: Apple

این شرکت در سال 1976 توسط استیو جابز، استیو وزنیاک و رونالد وین تأسیس شد، همزمان با فعالیت در حوزه فناوری، تولید رایانه‌های مکینتاش، آیفون، آی‌پد و آخرین هدست واقعیت توسعه‌یافته ویژن پرو را طراحی و تولید کرده است.

تحت رهبری مدیر عامل تیم کوک، Apple به شکل دادن به آینده فناوری با پیگیری بی وقفه خود برای برتری و پیشرفت های پیشرو در صنعت ادامه می دهد. دفتر مرکزی آن در کوپرتینو، کالیفرنیا قرار داشته و بیش از 100000 کارمند در سراسر جهان دارد. از سال 2022، این شرکت با درآمد 394.3 میلیارد دلاری، بزرگترین شرکت فناوری جهان است.

3: Microsoft

مایکروسافت که مقر آن در ردموند، واشنگتن و مدیرعامل آن ساتیا نادلا است، در سال 1975 توسط بیل گیتس و پل آلن تأسیس شد.

ماموریت مایکروسافت این است که هر فرد و سازمانی را برای دستیابی به اهداف بیشتر توانمند کند. این شرکت معتقد است که فناوری را باید به عنوان نیرویی توانمند و در اختیار سازمان ها دانست، که می تواند با نوآوری معناداری سازمان ها را در جهت حرکت به سمت دنیایی روشن‌تر در امروز و آینده یاری کند.

مجموعه محصولات متنوع آن شامل سیستم عامل ویندوز، نرم افزار بهره وری مانند Microsoft Office و خدمات ابری Azure است. این شرکت همچنین سرمایه گذاری زیادی روی OpenAI کرده است: مانند استفاده از GPT-4 در موتور جستجوی Bing خود.

2: Google

گوگل در سال 1998 توسط لری پیج و سرگئی برین در زمانی که در حال تحصیل دکترا بودند، تاسیس شد. دانشجویان دانشگاه استنفورد، گوگل را که مقر آن در Mountain View، کالیفرنیا است، به یک نیروگاه فناوری جهانی تبدیل کرده اند که مأموریت دارد اطلاعات جهان را سازماندهی کند و آن را به صورت مفید در دسترس عموم قرار دهد.

فراتر از جستجو، گوگل مجموعه وسیعی از محصولات و خدمات از جمله هوش مصنوعی، تبلیغات آنلاین، فناوری موتورهای جستجو، محاسبات ابری، نرم افزارهای کامپیوتری، محاسبات کوانتومی، تجارت الکترونیک و لوازم الکترونیکی مصرفی را ارائه می دهد.

در ماه مارس، Google Cloud مجموعه‌ای از محصولات جدید را معرفی کرد که هوش مصنوعی مولد را به پیشنهادات خود تزریق می‌کند و به توسعه‌دهندگان را قادر می سازد تا مسئولانه ایمنی، امنیت و حریم خصوصی را در سطح سازمانی ایجاد کنند. چت ربات هوش مصنوعی مولد Bard آن، به عنوان یک رقیب مستقیم برای ChatGPT OpenAI در نظر گرفته می شود.

1: Amazon

آمازون یک نیروی پیشگام در تجارت الکترونیک و صنایع رایانش ابری است. این شرکت توسط جف بزوس در سال 1994 تأسیس شده، امروز توسط مدیرعامل آن اندی جاسی رهبری می شود، این شرکت به طور مداوم مرزهای نوآوری را جابجا کرده است. فناوری‌های زنجیره تامین و لجستیک پیشرفته آمازون، خرید آنلاین را متحول کرده و امکان تحویل یکپارچه و رضایت مشتری را فراهم کرده است. پلتفرم قوی تجارت الکترونیک این شرکت با ارائه طیف وسیعی از محصولات و خدمات به میلیون ها مشتری در سراسر جهان پاسخ می دهد.

در عین حال، اجرای رباتیک، اتوماسیون و الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، عملیات انبار را بهینه کرده و فرآیندهای تحویل را ساده‌تر کرده و از انجام کارآمد و به موقع سفارش اطمینان می‌دهد.

بخش محاسبات ابری خدمات وب آمازون (AWS)، چشم انداز فناوری را متحول کرده است. AWS زیرساخت ابری مقیاس‌پذیر و ایمن را فراهم می‌کند و کسب‌وکارها را با بهره گیری از قدرت محاسباتی، ذخیره‌سازی و تجزیه و تحلیل پیشرفته توانمند می‌کند.

بیش از 1.6 میلیون کارمند آن با هم به تحقیق و توسعه فناوری های جدید کمک می کنند، از خدمات وب آمازون گرفته تا بازار لوازم الکترونیکی مصرفی با دستگاه‌هایی مانند کتابخوان الکترونیکی Kindle، تبلت‌های Fire و بلندگوی هوشمند Echo.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا