ساخت سازمان‌های انعطاف‌پذیر با هوش مصنوعی

با ظهور هوش مصنوعی (AI)، صنعت فناوری سریعتر از همیشه در حال تغییر است. شرکت‌های تاب‌آور تنها کسانی خواهند بود که می‌توانند شرایط سخت را پیش‌بینی کنند، به آن‌ها پاسخ دهند و از پس آن برآیند. خواه این یک بیماری همه گیر جهانی دیگر، رکود اقتصادی یا حمله سایبری باشد، کسب و کارها باید آماده باشند تا به سرعت خود را تطبیق دهند یا در خطر عقب ماندن باشند.

به طرز متناقضی، همان هوش مصنوعی که تغییرات را تسریع می‌کند، می‌تواند به کسب‌وکارها در دستیابی به انعطاف‌پذیری کمک کند. در این مقاله، ما بررسی می‌کنیم که چگونه رهبران می‌توانند از ابزارها و پلتفرم‌های هوش مصنوعی برای کمک به شرکت‌ها و سازمان‌های خود برای سازگاری، یادگیری و شکوفایی در چشم‌انداز کنونی تکامل فناوری مداوم استفاده کنند.

درک کنید که چگونه هوش مصنوعی انعطاف پذیری را به ارمغان می آورد

بیایید با تجزیه و تحلیل پنج ویژگی مهمی که این فناوری می‌تواند برای هر کسب‌وکار و سناریوهای واقعی که در آن استفاده می‌شود، ارائه دهد، چگونگی انعطاف‌پذیری هوش مصنوعی را برای کسب‌وکارها تشریح کنیم.

  1. تجزیه و تحلیل پیش‌بینی‌کننده برای تصمیم‌گیری فعال: هوش مصنوعی می‌تواند هزاران مجموعه داده را تجزیه و تحلیل کرده و به رهبران و کاربران کمک کند تا درباره روندهای مشتری، ترجیحات، موجودی و موارد دیگر تصمیمات آگاهانه بگیرند. آمازون از تجزیه و تحلیل های پیش بینی مبتنی بر هوش مصنوعی برای نظارت بر روندها و ترجیحات مصرف کننده استفاده می کند. در روزهای اولیه همه‌گیری کووید-19، این الگوریتم‌ها افزایش تقاضا برای تجهیزات تناسب اندام خانگی را شناسایی کردند و به خرده‌فروشان اجازه دادند تا موجودی و استراتژی‌های بازاریابی را بر اساس آن تنظیم کنند.
  2. خدمات مشتری خودکار: چت ربات‌های هوش مصنوعی می‌توانند هزاران درخواست پشتیبانی را مدیریت کنند و راهی فوری برای تعامل با مشتریان ارائه دهند. علاوه بر این، این ابزارها به صورت فعال، تقسیم‌بندی مخاطبان و جمع‌آوری داده‌های مشتری را ارائه می‌دهند و در عین حال مکالمات را در چندین کانال مانند رسانه‌های اجتماعی، پیام کوتاه، واتس‌اپ، تلگرام و غیره نگه می‌دارند. خطوط هوایی دلتا از چت ربات های مجهز به هوش مصنوعی برای رسیدگی به سوالات معمول یا حدود یک سوم کل عملیات خود استفاده می کند و 7000 عامل انسانی خود را برای رسیدگی به مسائل پیچیده تر آزاد می کند. آنها ممکن است در آینده نزدیک این ویژگی را برای رسیدگی به پرداخت ها نیز تقویت کنند.
  3. بهینه سازی زنجیره تامین: هوش مصنوعی می تواند فرآیندهای مدیریت موجودی دقیق و پیش بینی تقاضا را فراهم کند. از این اطلاعات می توان برای جلوگیری از کمبود استفاده کرد. همانطور که الگوریتم بیشتر در مورد ویژگی های زنجیره تامین یک شرکت می آموزد، می تواند تعیین کند که آیا نیازهای لجستیک و حمل و نقل برآورده شده است یا خیر و در غیر این صورت، علل ریشه ای را شناسایی کند.Procter & Gamble از هوش مصنوعی برای پیش بینی اختلالات زنجیره تامین استفاده می کند. با تجزیه و تحلیل مجموعه داده ها، از جمله الگوهای آب و هوا و رویدادهای سیاسی، رهبران آن می توانند تصمیمات آگاهانه ای برای تغییر مسیر منابع یا تغییر تامین کنندگان بگیرند و از تداوم کسب و کار اطمینان حاصل کنند.
  4. ارزیابی ریسک و کاهش: هوش مصنوعی می‌تواند از الگوریتم‌های پیشرفته برای بررسی دقیق متن و تجزیه و تحلیل داده‌های بدون ساختار برای استخراج احساسات و بینش‌ها استفاده کند، که برای درک آن به ظرفیت‌های شناختی بیشتری نیاز دارد. این امکان ارزیابی ریسک های پیچیده تری مانند تشخیص تقلب را فراهم می کند.JPMorgan Chase از هوش مصنوعی برای شناسایی فعالیت های تقلبی احتمالی یا خطرات بازار استفاده می کند. تجزیه و تحلیل الگوهای تراکنش در زمان واقعی به بانک اجازه می دهد تا زیان های احتمالی را پیش بینی کرده و از دارایی های مشتریان خود محافظت کند.
  5. . افزایش کار از راه دور: هوش مصنوعی دسترسی فوری به داده‌ها و اسناد مربوطه را تسهیل می‌کند، کانال‌های ارتباطی را برای همکاری بهینه بهبود می‌بخشد و توصیه‌های هوشمندی برای اولویت‌ها و منابع ارائه می‌دهد. ویژگی‌های Zoom، مانند کاهش نویز پس‌زمینه و پس‌زمینه‌های مجازی، با استفاده از هوش مصنوعی بهینه‌سازی شدند و همکاری مجازی را روان‌تر کردند. ویژگی جدیدی که اخیراً معرفی شده است، خلاصه‌های جلسات خودکار را ایجاد می‌کند.

cta telegram

مراقب چالش ها باشید

متأسفانه در این دنیا همه چیز بستر گل رز نیست. اگرچه هوش مصنوعی فرصت های زیادی را ارائه می دهد، اما چالش هایی نیز وجود دارد که باید در نظر بگیرید، مانند:

  • پیامدهای اخلاقی: تصمیمات هوش مصنوعی گاهی اوقات می‌توانند تعصبات را تشدید کنند، وقتی که نظارت نشده باشند. ممیزی و آمادگی منظم برای حذف پیامدهای اخلاقی بالقوه ضروری است.
  • اتکای بیش از حد به فناوری: وابستگی بیش از حد به هوش مصنوعی می تواند سازمان ها را در برابر تهدیدات سایبری آسیب پذیر کند. برای مبارزه با آن، آنها باید به دنبال همکاری متعادل انسان و ماشین باشند.
  • یادگیری و سازگاری مداوم: مدل‌های هوش مصنوعی برای مرتبط ماندن نیاز به آموزش مداوم دارند. چه مدل های هوش مصنوعی خود را در داخل آموزش دهید یا آنها را برون سپاری کنید، سازمان ها باید روی به روز رسانی و عملکرد صحیح آنها سرمایه گذاری کنند.

راه رو به جلو را وارد کنید

این مثال‌های واقعی نشان می‌دهند که هوش مصنوعی بخشی از واقعیت برای برخی از موفق‌ترین شرکت‌ها در هر صنعتی است. رهبرانی که پتانسیل هوش مصنوعی در ایجاد انعطاف‌پذیری را می‌شناسند، می‌توانند در هدایت سازمان‌های خود به سمت تبدیل شدن به سازمان‌هایی چابک، سازگار و مقاوم در برابر آینده که می‌توانند هر طوفانی را تحمل کنند، دست بالا را داشته باشند. مطمئناً این امر مستلزم سرمایه گذاری، زمان، شرکای با تجربه و تمایل به تحولات تکنولوژیکی است، که می تواند به سرعت در ایجاد انعطاف پذیری کسب و کار موثر باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا