هوش مصنوعی مولد در صنایع

امروزه در آستانه انقلاب مولد هوش مصنوعی ایستاده ایم. ما در طول کار طولانی خود در صنایع تحولات عمیقی که فناوری های جدید در بخش صنعت به ارمغان آورده اند را مشاهده کرده ایم.

در گذشته فعالیت های بخش صنعت سخت و فشرده انجام می شد، اما در حال حاضر دستخوش دگرگونی کامل شده است. دگرگونی هایی که بر تحول اساسی در ایمنی و کارایی تمرکز دارد. با این حال، این دگرگونی در مقایسه با تغییراتی که قرار است در آینده رخ دهد، ناچیز به نظر می رسد.

در حالی که کالاها و خدمات صنعتی دستخوش تحول عظیمی شده اند، تحلیلگران مجمع جهانی اقتصاد این بخش را از بسیاری بخش‌های دیگر در پذیرش فناوری عقب‌تر دانسته و معتقدند که به این عقب ماندگی ادامه خواهند داد.

چرا صنایع با یکپارچه سازی فناوری دست و پنجه نرم می کنند؟

بر اساس تجربه ما، صنایع برای پیاده سازی آخرین فناوری ها در تلاش هستند، اما در تحقق آن به مشکل می خورند. چرا که غالباً صنایع به صورت کنگره‌ای یا متراکم عمل می‌کنند که برای آن ها رشد در فروش تولیداتشان را در پی دارد. اما این امر موجب می شود که آن ها در چندین جغرافیا با کسب و کارهای غیرمتمرکز، دارایی های IT یکپارچه ضعیف و کمبود فرآیندها و کنترل ها فعالیت داشته باشند. مجموع این عوامل منجر به موقعیت‌هایی شده که شرکت‌ها به داشتن داده‌های عملی ضعیف تمایل داشته باشند، که این امر موجب می شود آن ها عملا هوش تجاری نداشته باشند.

ما مشتریان خاصی را با بیش از 30 سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) دیده ایم که هیچ یک از آنها قابل تطبیق با یکدیگر را نداشته که این موجب هراس شجاع ترین مدیرعامل فناوری نیز خواهد شد.

وعده هوش مصنوعی در صنایع

شرکت‌های بسیاری تلاش کرده تا بدون غلبه بر مشکلات فوق‌العاده اساسی که برای آنها چالش‌برانگیز بوده، در مسیر پیاده‌سازی فناوری‌های روز گام بردارند، اما در این مسیر شکست خورده اند. حال راهکار چیست؟!

اینجاست که فرصتی حیاتی با عنوان هوش مصنوعی مولد نمایان می شود. کارهای پیش پا افتاده ای که از پذیرش فناوری جلوگیری می کنند را می توان به طور موثرتری از طریق هوش مصنوعی خودکار کرد. از جنبه تجاری، شرکت ها می توانند کمپین های فروش و بازاریابی را به طور انبوه افزایش دهند.

به عنوان مثال، شرکت‌ها می‌توانند با ایجاد نامه‌های شخصی‌سازی‌شده، نشان دهند که محصولاتشان چگونه یک مشکل خاص را برای مشتریان بالقوه حل خواهند کرد، و بر اساس آن دسترسی خودکار را انجام دهند. در بخش تولید، هوش مصنوعی مولد می‌تواند رویه‌های عملیاتی استاندارد را بهبود بخشیده و به مردم اطمینان بخشد که مراحل مناسب را به درستی طی خواهند کرد. در نهایت، از جنبه مالی، بهره وری، تولید کد و … می تواند با اجازه دادن به منابع داده متفاوت برای یکپارچه سازی، عملکرد را در سراسر واحدهای تجاری بهبود بخشد.

این موارد تنها تعداد انگشت شماری از فرصت هایی است که هوش مصنوعی مولد می تواند برای صنایع در پی داشته باشد. با این حال، صنایع باید در ماه ها و سال های آینده موارد استفاده از این عملکردها را تسریع بخشند.

cta telegram

پنج مرحله برای پیاده سازی هوش مصنوعی

هوش مصنوعی مولد فرصتی برای صنعتگران برای جهش رو به جلو است، اما عدم دقت در رسیدن به آن می تواند خطرات قابل توجهی در پی داشته باشد. برای موفقیت در این امر، یک روش پنج مرحله ای برای تیم های مدیریتی و سرمایه گذاران ارائه کرده ایم.

  1. موارد استفاده را اولویت بندی کنید

برای هر موردی، ضروری است که شرکت یک مورد تجاری ایجاد کند، نرخ بازگشت سرمایه را محاسبه و بر اساس آن رتبه بندی اولویت ها را تعیین کند.

  1. تجزیه و تحلیل خرید در مقابل ساخت را برای هر یک از موارد استفاده اولویت بندی شده انجام دهید

برای هر کدام، مزایا و معایب ساخت داخل و خرید یا برون سپاری زیرساخت را شناسایی کنید. اتخاذ یک رویکرد محتاطانه شروع دلچسبی نیست چرا که می توانید از اکوسیستم گسترده استارت آپی استفاده کنید. سپس، با افزایش مقیاس شرکت و فناوری، می توانید کارهای بیشتری را در داخل شرکت خود انجام دهید.

  1. اطمینان حاصل کنید که سازمان شما آماده است

در سازمان ها معمولا کمبود توانمندی و تمرکز مانع از موفقیت کامل شده است. تجربه ما نشان می‌دهد که موفقیت در نهایت با رویکرد “سریع شکست” به دست می‌آید. در این رویکرد شرکت شما از اسپرینت‌های سریع، اجرای چند مورد استفاده و استفاده از درس‌های آموخته شده از تجربیات استفاده می‌کند. علاوه بر این، برای حفظ هوش مصنوعی مولد به عنوان یک اولویت سازمانی، می توانید یک تیم اختصاصی ایجاد کنید که بتواند پاسخگوی نیازهای رهبری سازمان باشد.

  1. رویکردی مبتنی بر نتیجه را اتخاذ کنید

در تنظیم معیارهای عملکرد برای تیمی که مسئولیت موارد استفاده اولویت‌دار را بر عهده دارد، عاقلانه است که از اندازه‌گیری ورودی‌ها اجتناب کرده و در عوض میزان دستیابی به نتایج مورد نظر را اندازه‌گیری کنید.

از خود بپرسید: آیا تیم شما موارد استفاده مورد نیاز خود را انجام داده است؟

  1. روی داده های پشتیبانی کننده، تجزیه و تحلیل و زیرساخت دیجیتال سرمایه گذاری کنید

شرکت‌هایی که با تفکر پیش می‌روند، می‌توانند خود را در موقعیت دستیابی به مزیت واقعی و جهش رو به جلو قرار دهند. سرمایه گذاری در تلاش یکباره در پاکسازی و ساختاردهی داده ها را در نظر بگیرید. سپس، برای موارد استفاده، شرکت شما می تواند دو رویکرد را انتخاب کند: سرمایه گذاری مبتنی بر برنامه (شامل دریاچه های داده در بالای سیستم های موجود) و یا تغییرات در سراسر سیستم.

نتیجه گیری

در پایان باید به این موضوع توجه کرد که عملکرد گذشته سازمان ها و صنایع نشان دهنده نتایج آینده آنها نخواهد بود. در صنعتی که از لحاظ فنی از سایر بخش‌ها عقب مانده است، شرکت‌هایی که می‌توانند در سرمایه‌گذاری‌های هوش مصنوعی مولد خود کاملاً قاطع باشند، فرصتی برای کسب مزیت واقعی و جهش در برابر رقبای خود را به دست خواهند آورد.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا